Wat is minerale make-up?

Wij hebben ons tijdens het creëren van onze make-up laten inspireren door de natuur. De make-up van Creative Cosmetics bestaat daarom voor 100% uit natuurlijke mineralen. 

Mineralen zijn natuurlijke grondstoffen. Deze mineralen worden verpulverd tot een fijn poeder, waarna er natuurlijke make-up van kan worden gemaakt.

Mineralen hebben een verzorgende, verzachtende en antibacteriële werking. Ook ondersteunen de zachte producten het herstellend vermogen van de huid. Jouw gevoelige huid wordt met minerale make-up beschermd tegen veroudering. 

Bovendien brengen minerale make-up producten niet alleen jouw huid tot rust: ze camoufleren, egaliseren en verfraaien jouw uiterlijk. Door de make-up met de juiste kwasten aan te brengen kan de dekking van minerale make-up geleidelijk en egaal worden opgebouwd. 

Doordat de make-up met je huidoliën samensmelt krijg je geen ‘masker effect’ en blijft het gedurende de dag zitten. Omdat de minerale make-up samensmelt met jouw eigen huid, heb jij maar een klein beetje product nodig om jezelf mooi op te maken. 

Wil je graag wat meer dekking? Geen probleem: minerale make-up heeft de eigenschap dat je de kleur en dekking gemakkelijk kunt opbouwen. Hoeveel product je ook gebruikt: jij ziet er altijd natuurlijk uit met minerale make-up. 

Een ander belangrijk voordeel van minerale make-up is dat het geschikt is voor ieder huidtype. Zelfs op een droge of geïrriteerde huid ziet minerale make-up er mooi uit, omdat de natuurzuivere grondstoffen in de minerale make-up bijdragen aan het behoud van de huidbalans en de huid niet uitdrogen. Heb je specifieke vragen over onze producten? Of kunnen we je helpen met een persoonlijk advies?
Neem gerust contact met ons op! We denken graag mee!