Hoe kan ik online bestellen?

Wil je een bestelling bij ons doen? Wat leuk!

Met dit handige stappenplan kun je gemakkelijk een online bestelling doen:

1. Scrol en klik door de website heen en ontdek al onze producten. Wil je graag advies over welke producten voor jou geschikt zijn, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

2. Heb je een product gevonden dat je wilt bestellen? Klik dan op de knop 'in winkelwagen' die bij het product staat. Met de knop 'voordeelbundel' ga je naar een leuke actie waar je de bijpassende kwast met korting kunt aanschaffen. Ook staat er een knop 'zet op verlanglijst', hiermee kun je een online verlanglijstje bijhouden voor producten waar je bijvoorbeeld nog even over na wilt denken.

3. Heb je alles in je winkelwagen gestopt en wil je bestellen? Klik dan rechtsboven op de website op 'winkelwagen'. Nu zie je jouw bestelling in een duidelijk overzicht en kun je checken of je niets vergeten bent.

4. Wil je gebruik maken van een cadeaubon of actie? Pas deze dan toe bij 'kortingscode'. De prijs wordt direct aangepast.

5. Klik op 'bestelling afronden'.

6. Je kunt nu alle gegevens invoeren zodat de bestelling goed terecht komt. Let op dat je hier geen fouten in maakt, anders komt de bestelling niet goed aan! Alle velden met een rood sterretje (*) moeten ingevuld worden, de andere velden zijn optioneel.

7. Werk van links naar rechts. Dus vul eerst je persoonlijke gegevens en adresgegevens in. Kies vervolgens de verzendmethode. Geef daarna jouw voorkeur van betalen aan bij betaalmethoden. Controleer tot slot nogmaals de bestelling en vergeet niet de algemene voorwaarden te accepteren door het onderste hokje aan te vinken. Anders kan de bestelling niet gedaan worden.

8. Wanneer je op 'kopen' klikt wordt jouw bestelling direct naar ons doorgezet. Ondertussen kun jij de betaling doen met de methode waar jij voor gekozen hebt. Heb je gekozen voor achteraf betalen via Klarna? Controleer dan in jouw Klarna account of de bestelling daar staat, je weet dan zeker dat het goed is gegaan.

9. De bestelling is nu helemaal afgerond. Uiteraard ontvang je hiervan een bevestiging en een Track & Trace code om jouw bestelling te volgen in jouw mailbox.

Zijn er nog dingen onduidelijk? Neem gerust contact met ons op!
We zijn flexibel en denken graag met je mee!