Welke kwast gebruik ik waarvoor?

Welke was ook alweer waarvoor? En hoe houd ik dat uit elkaar?

We hebben veel verschillende soorten kwasten, elk met een ander resultaat voor jouw look. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd:

 1. Smalle concealerkwast
  Deze kwast heeft een puntige vorm waarmee je gemakkelijk in ooghoekjes en plooien kunt werken. Gebruik deze kwast om de roze concealer of retoucher aan te brengen.

 2. Brede concealerkwast
  Deze kwast is superzacht met een platte bovenkant waarmee je een onrustige huid op een zachte manier kunt voorzien van make-up. Gebruik deze kwast om de groene concealer aan te brengen.

 3. Foundationkwast
  Deze compacte kabukikwast is zacht maar toch stevig. Gebruik deze kwast om je foundation mooi dekkend aan te brengen.

 4. Bronzerkwast
  Deze kwast heeft een puntige vorm waarmee je duidelijke lijnen kunt zetten om contouren te versterken. Gebruik deze kwast om je bronzer aan te brengen.

 5. Blushkwast
  Deze kwast heeft een schuine vorm, hiermee kun je subtiel werken. Gebruik deze kwast om de blush luchtig aan te brengen.

 6. Finishing Touch kwast
  Deze kwast is super luchtig en zal de aangebrachte make-up dus niet vervagen. Gebruik deze kwast om de Finishing Touch over de make-up aan te brengen.

 7. Highlightkwast
  Deze kwast is compact en heeft een ronde vorm. Gebruik deze kwast om de highlight intens aan te brengen op bepaalde punten rondom de ogen.

 8. Waaierkwast
  Deze kwast is luchtig en heeft een ronde vorm. Gebruik deze kwast om de highlight luchtig aan te brengen op bepaalde punten in het gezicht.

 9. Wenkbrauwborsteltje
  Dit borsteltje is stevig en kan heel mooi haartjes uitborstelen. Gebruik dit borsteltje om wilde wenkbrauwen in model te borstelen of om klontjes uit de wimpers te kammen na het aanbrengen van de mascara.

 10. Wenkbrauwkwast
  Deze kwast loopt schuin en is mooi dun, hiermee kun je gemakkelijk strakke lijnen zetten. Gebruik deze kwast om de wenkbrauwen in te vullen of om een strakke eyeliner te zetten.

 11. Oogschaduwkwast
  Deze kwast heeft korte stevige haartjes en loopt rond. Gebruik deze kwast om een oogschaduw intens aan te brengen op het bewegende ooglid.

 12. Fijne lijntjes kwast
  Deze kwast heeft een puntige vorm waarmee je duidelijke punten kunt aanstippen. Gebruik deze kwast om een oogschaduw aan te brengen, daar waar je hem wilt hebben!

 13. Blendkwast
  Deze kwast heeft iets langere, soepele haartjes en loopt schuin. Gebruik deze kwast om een oogschaduw, na het aanbrengen, subtiel te blenden in de arcadeboog.

 14. Lipkwast
  Deze kwast is de kleinste, smalste kwast die we hebben en heeft een puntige vorm. Gebruik deze kwast om de lipstick perfect aan te brengen.


  Heb je specifieke vragen over onze producten? 
  Of kunnen we je helpen met een persoonlijk advies?
  Neem gerust contact met ons op! We denken graag mee!